Boerderij de Kikkershoek

Tour langs de boer 2018 Hemelvaartsdag 10 mei

Kom kijken op onze boerderij tussen 10.00 uur en 16.00 uur!  

We willen vooral aan kinderen en hun (groot)ouders laten zien, hoe boeiend en veelzijdig een agrarisch bedrijf in de Hoeksche Waard is.

Op ons akkerbouw- en fruitteeltbedrijf hebben we diverse activiteiten, alle kinderen mogen een glaasje ECHTE appelsap persen en een klein bloemstukje maken.

De jongere kinderen zullen zich vermaken met de traptrekkers.

Of maak mooie foto's van uw (klein)kinderen in de  boomgaard!
Op het erf is een koffieterras en natuurlijk de aardappel lekkernij TWISTINE en komt de palingroker laten zien hoe het palingroken werkt en zijn er broodjes paling te koop. Uiteraard is onze boerderijwinkel met allerlei lekkere gezonde (streek) producten geopend.
Denk ook aan de kraampjes met bloemwerk op perenhout en Moederdagcadeaus in de vorm van Heerlijke Hoeksche Waardse streekproducten.
Vele oldtimer-tractoren zijn hier in de ochtend op het erf te bewonderen en de middag vertrekken ze voor een rondrit en komen later op de middag weer hier terug. Deze enthousiaste groep tractor-liefhebbers vertellen aan u en de kinderen graag over hun hobby.


Kortom een super leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud!

Kijk voor de andere deelnemende bedrijven aan Tour langs de boer even op Facebook van Boerderij de Kikkershoek en/of Tour langs boer.